ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν κατεβαίνει για διάδοχος του Τ. Κέρι ο Τ. Κένεντι τζούνιορ

Δεν κατεβαίνει για διάδοχος του Τ. Κέρι ο Τ. Κένεντι τζούνιορ

  Αφού το σκέφτηκε αρκετά, ο Ted Kennedy Junior αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος για την κενή θέση της Μασαχουσέτης στη Γερουσία, που θα προκύψει από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί ο διορισμός του νυν κατόχου της, Τζον Κέρι, στο αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

  Τον Κέρι επέλεξε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, και αναμένεται να μην αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στη διαδικασία διορισμού του, καθώς η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων δεν φαίνεται να έχει ενστάσεις για το πρόσωπό του, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που είχε για τη Σούζαν Ράις, εξαναγκάζοντας το απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή της Χίλαρι Κλίντον και “εκλεκτή” του Μπαράκ Ομπάμα, να αποσυρθεί από την κούρσα, ανοίγοντας δρόμο για τον Τζον Κέρι.

  Ο Kennedy είναι γιος του εκλιπόντος Edward Kennedy, τελευταίου από τα “προεδρικά αδέλφια”, και η Μασαχουσέτη θεωρείται η φυσική έδρα της οικογένειας, γι’ αυτό και πολλοί προσπάθησαν στο παρελθόν ανεπιτυχώς να πείσουν την Karoline Kennedy, κόρη του JFK να εκτεθεί στην πολιτική.

  Παρά την πίεση που του ασκήθηκε λοιπόν, ούτε ο Ted Kennedy Junior θα είναι υποψήφιος, τουλάχιστον όχι ακόμη, όπως άφησε να εννοηθεί, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείει εκ των προτέρων μια υποψηφιότητά του σε μελλοντικό χρόνο, και αφού πρώτα θα έχει προλάβει να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.