ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Χριστόφιας: Φεύγω πικραμένος

Δ. Χριστόφιας: Φεύγω πικραμένος

  Το τέλος της θητείας του δεν είναι, σε καμία περίπτωση, όπως το ξεκίνημά της. Και σε καμία περίπτωση όπως προσδοκούσε ο Δημήτρης Χριστόφιας ότι θα έμενε στην Ιστορία της κυπριακής πολιτικής ζωής.

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της μαρτυρικής νήσου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Χαραυγή” ενόψει των εκλογών που θα σημάνουν και την αποχώρησή του από την εξουσία, χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή του.

 “Δέχτηκα σκληρές και άδικες επιθέσεις, τόσες όσες δεν δέχτηκε ποτέ κανείς από τους προηγούμενους Προέδρους. Είμαι πικραμένος. Ήταν τόσο μεγάλο το μίσος εναντίο μου, ταξικό, ιδεολογικό, παραταξιακό και κοινωνικό, ώστε κάποιοι έφτασαν στο σημείο να με αποκαλούν δολοφόνο”, σχολίασε με προφανές παράπονο ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.