ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πιέσεις κρατών του Περσικού Κόλπου για πολιτική μετάβαση στη Συρία

Πιέσεις κρατών του Περσικού Κόλπου για πολιτική μετάβαση στη Συρία

  Το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου GCC ζήτησε σήμερα να επιταχυνθεί η πολιτική μετάβαση στην Συρία.

  Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν κατά την ολοκλήρωση της διήμερης συνόδου κορυφής, οι επικεφαλής των πετρελαϊκών κρατών του Κόλπου υπογράμμισαν ότι «η διαδικασία της πολιτικής μετάβασης θα πρέπει να επιταχυνθεί» λόγω της συνέχισης της αιματοχυσίας και των καταστροφών στη Συρία.

  «Ζητούμε από την διεθνή κοινότητα σοβαρές και άμεσες κινήσεις για να σταματήσουν αυτές οι σφαγές και αυτές οι σοβαρές επιθέσεις που έρχονται σε αντίθεση με όλες τις θρησκείες και το διεθνές δίκαιο και τις ανθρωπιστικές αρχές», προστίθεται στην ανακοίνωση, την οποία ανέγνωσε ο γενικός γραμματέας του εξαμελούς GCC, Αμπντουλατίφ αλ Ζαγιάνι.

 Οι επικεφαλής των αραβικών κρατών ζήτησαν επίσης από τη διεθνή κοινότητα να προμηθεύσει με όλες τις μορφές έκτακτης ανθρωπιστικής βοήθειας τον λαό στην Συρία και αξίωσαν να σταματήσει η ανάμειξη του Ιράν.

 «Το συμβούλιο εξέφρασε την απόρριψη και την καταδίκη του για την συνεχιζόμενη ιρανική ανάμειξη στις υποθέσεις των κρατών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και κάλεσε το Ιράν να σταματήσει αυτές τις πολιτικές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.