ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O πρώην ηγέτης της Β.Κορέας Kιμ Γιονγκ Ιλ πέθανε από θλίψη

O πρώην ηγέτης της Β.Κορέας Kιμ Γιονγκ Ιλ πέθανε από θλίψη

Αιτία του θανάτου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Γιονγκ θα μπορούσε να είναι μια συναισθηματική διαταραχή εξαιτίας των προβλημάτων κατά την κατασκευή του πιο πρόσφατου υδροηλεκτρικού σταθμού στη Βόρειο Κορέα.

Μόλις έμαθε τη διαρροή ύδατος στο φράγμα του σταθμού αυτού, εξεμάνη και ξεκίνησε για να επιθεωρήσει τον υδροηλεκτρικό σταθμό, πράγμα, που δεν συνέβη ποτέ, γράφει η νοτιοκορεατική εφημερίδα «Τσοσόν Ίλμπο» επικαλούμενη πηγές στην Πιονγιανγκ. Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ στις 17 Δεκεμβρίου του 2011 πέθανε μέσα σε τρένο κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη χώρα. Τα τοπικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι αιτία του αδόκητου θανάτου του ήταν ένα εκτεταμένο έμφραγμα, που προκλήθηκε από την έντονη εργασία.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.