ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Απασφάλισε» ο Ν.Τραμπ: «Χωρίς την Αμερική η Σ.Αραβία έχει εξαφανιστεί σε δύο εβδομάδες»!

«Απασφάλισε» ο Ν.Τραμπ: «Χωρίς την Αμερική η Σ.Αραβία έχει εξαφανιστεί σε δύο εβδομάδες»!

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μισσισσιπί, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας δεν θα παραμείνει στην εξουσία ούτε για δύο εβδομάδες χωρίς την υποστήριξη του αμερικανικού στρατού.

Η Σαουδική Αραβία είναι ένας από τους στενότερους συμμάχους των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της εκστρατείας πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ο Tραμπ έκανε ύποπτες παρατηρήσεις σχετικά με τη φύση των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας.

“Προστατεύουμε τη Σαουδική Αραβία. Θα πείτε ότι είναι πλούσιοι. Και αγαπώ τον βασιλιά, τον βασιλιά Σάλμαν. Αλλά είπα θα σας προστατεύουμε , αλλά ίσως να μην είστε εδώ για δύο εβδομάδες χωρίς εμάς, γι’αυτό πρέπει να πληρώσετε τους στρατιώτες σας”, δήλωσε ο Tραμπ.

Η Σαουδική Αραβία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο και στον ΟΠΕΚ. Οι πολιτικές πετρελαίου του οργανισμού επικρίθηκαν πρόσφατα από το Tραμπ λόγω των υψηλών τιμών του πετρελαίου.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη , ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι τα μέλη του ΟΠΕΚ εκμεταλλεύονται τον υπόλοιπο κόσμο.

“Εμείς υπερασπιζόμαστε πολλά από αυτά τα έθνη για τίποτα, και στη συνέχεια επωφελούνται από εμάς δίνοντας μας υψηλές τιμές του πετρελαίου. Θέλουμε να σταματήσουν να αυξάνουν τις τιμές, θέλουμε να ξεκινήσουν να μειώνουν τις τιμές “, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση ο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή : Sputnik

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.