ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Αίγυπτο ξέσπασαν ταραχές υποκινούμενες από την αντιπολίτευση

Στην Αίγυπτο  ξέσπασαν  ταραχές υποκινούμενες από την αντιπολίτευση

Στο Κάιρο ξέσπασαν με νέα δύναμη διαδηλώσεις διαμαρτυρίες. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος για το νέο Σύνταγμα, το οποίο βασίζεται στους νόμους της Σαρία, οι αντίπαλοί του βγήκαν στους δρόμους.

Οι διαδηλωτές απέκλειαν δρόμους, έκαιγαν ελαστικά, και πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το Σύνταγμα υποστηρίχτηκε σχεδόν από το 64% των ψηφοφόρων. Η αντιπολίτευση θεωρεί ότι τα αποτελέσματα είναι στημένα και το κείμενο του Νόμου ανταποκρίνεται στα συμφέροντα μόνο των ισλαμιστών.

Τώρα, μέσα σε δύο μήνες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών στη νέα Βουλή. Με την εκλογή της στην Αίγυπτο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του σχηματισμού των οργάνων εξουσίας μετά την περσινή ανατροπή του Προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.