ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προεδρικές εκλογές στην Βραζιλία: Σαρώνει την αριστερά ο δεξιός προεδρικός υποψήφιος

Προεδρικές εκλογές στην Βραζιλία: Σαρώνει την αριστερά ο δεξιός προεδρικός υποψήφιος

Για εκλογικό περίπατο πηγαίνει ο δεξιός υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου καθώς διευρύνει το προβάδισμά του ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών την 28η Οκτωβρίου, όπως δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τον πρώτο γύρο της Κυριακής, που μεταδόθηκε την Τετάρτη.

Κατά τη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο Datafolha, ο Μπολσονάρου φέρεται να συγκεντρώνει 58% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο, ο Φερνάντου Αντάζι, ο υποψήφιος του κεντροαριστερού Κόμματος Εργαζομένων (PT), φέρεται να συγκεντρώνει 42%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πρώτο γύρο, την Κυριακή, ο Μπολσονάρου έλαβε 46% των ψήφων και ο Αντάτζι το 29%. Η δημοσκόπηση της Νταταφόλια έγινε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.235 ψηφοφόρων. Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος είναι ±2%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.