ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χίλαρι: «Ενήλικη η Λεβίνσκι -Δεν έφταιγε ο Μπιλ»

Χίλαρι: «Ενήλικη η Λεβίνσκι -Δεν έφταιγε ο Μπιλ»

Σε πλήρη κάλυψη του συζύγου της για την παράνομη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι προχώρησε η Χίλαρι Κλίντον υποστηρίζοντας ότι ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε κατάχρηση εξουσίας γιατί η τότε εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο «ήταν ενήλικη».

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ υποστήριξε, παράλληλα, ότι καλώς έκανε ο Μπιλ Κλίντον και δεν παραιτήθηκε από το αξίωμά του όταν κατηγορήθηκε για ψευδορκία σχετικά με την υπόθεση Λεβίνσκι.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CBS Sunday αν ο σύζυγός της θα έπρεπε να παραιτηθεί η Χίλαρι ήταν κατηγορηματική: «Σε καμία περίπτωση». «Ήταν κατάχρηση εξουσίας ό,τι συνέβη;» ακολούθησε η επόμενη ερώτηση. «Όχι, όχι» απάντησε με απόλυτο τρόπο η Χίλαρι Κλίντον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κλίντον, μάλιστα, επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας «συγγνώμη αλλά να σας ρωτήσω κάτι; Πού είναι η έρευνα για τον σημερινό πρόεδρο σε βάρος του οποίου έχουν διατυπωθεί αρκετές κατηγορίες και τις οποίες ο ίδιος απορρίπτει και κοροϊδεύει;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.