N.Tραμπ για δολοφονία Κασόγκι: «Στέλνω αμέσως τον ΥΠΕΞ Mike Pompeo να συναντηθεί με τον Σαουδάραβα βασιλιά»

N.Tραμπ για δολοφονία Κασόγκι: «Στέλνω αμέσως τον ΥΠΕΞ Mike Pompeo να συναντηθεί με τον Σαουδάραβα βασιλιά»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Η δολοφονία του δημοσιογράφου, Jamal Khashoggi, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής (15/10/2018) τηλεφωνικής επικοινωνίας του Αμερικανού προέδρου, Donald Trump, με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

«Μόλις μίλησα με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για το μπορεί να συνέβη στον “Σαουδάραβα πολίτη μας”.
Είπε ότι εργάζονται στενά με την Τουρκία για να βρεθεί μια απάντηση.

Στέλνω αμέσως τον υπουργό Εξωτερικών, Mike Pompeo να συναντηθεί με τον βασιλιά!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης ενημέρωσαν αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης ότι η Άγκυρα έχει στη διάθεσή της αρχεία ήχου και βίντεο που αποδεικνύουν ότι ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος και συνεργάτης της Washington Post, Jamal Khashoggi, δολοφονήθηκε στην Τουρκία μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας αυτόν τον μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.