ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο Παρίσι ο Πούτιν στις 11 Νοεμβρίου

Στο Παρίσι ο Πούτιν στις 11 Νοεμβρίου

Στο Παρίσι θα βρεθεί στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα της επετείου των 100 χρόνων από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το ταξίδι ανακοίνωσε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ, που ωστόσο διευκρίνισε ότι οι λεπτομέρειες της επίσκεψης θα συζητηθούν.

«Στο Παρίσι προγραμματίζουμε να πάμε στις 11 Νοεμβρίου, αλλά τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε» δήλωσε ο Ουσακόφ στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν ο Πούτιν προγραμματίζει να επισκεφθεί το Παρίσι.

Θα μετέχει σε εκδηλώσεις και θα έχει γεύμα εργασίας με τον Μακρόν

Σύμφωνα με τον Ουσακόφ, ο Πούτιν θα μετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα την ημέρα εκείνη στα Πεδία των Ηλυσίων. Επίσης, θα είναι παρών σε σε γεύμα εργασίας το οποίο θα παραθέσει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Εκτός των άλλων ο Ρώσος πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της ρωσικής στρατιωτικής αποστολής, τα αποκαλυπτήρια του οποίου, όπως ανάφερε ο Ουσακόφ, είχε κάνει πριν μερικά χρόνια ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος Πούτιν είχε επισκεφθεί το Παρίσι τον Μάιο του 2017 όπου είχε συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στις Βερσαλλίες. Τον Μάιο του 2018 ο Ρώσος πρόεδρος είχε συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογο του στην Αγία Πετρούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.