ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

M.Πομπέο: «Αίρουμε τις κυρώσεις σε Τουρκία – Παραδίδουμε τα F-35»

M.Πομπέο: «Αίρουμε τις κυρώσεις σε Τουρκία – Παραδίδουμε τα F-35»

Θα αρθούν οι κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία όπως αποκάλυψε πριν λίγο ο Υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο. Πλήρης επιβεβαίωση για το pronews.gr που είχε εξαρχής τονίσει πως υπάρχει “Deal” Τουρκίας-ΗΠΑ για πάστορα και F-35

«Θα αποφασίσουμε σύντομα για την άρση των κυρώσεων» είπε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών στους δημοσιογράφους που ταξιδεύουν μαζί του από την Αγκυρα στην Ουάσινγκτον.

Ορισμένες από τις κυρώσεις συνδέονται άμεσα με την υπόθεση του Μπράνσον, καθώς είχαν επιβληθεί με αφορμή την άρνηση της Τουρκίας να τον αποφυλακίσει, σημείωσε ο Πομπέο.

«Είναι επομένως λογικό να τις άρουμε, όμως δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και πρέπει να το συζητήσω με τον πρόεδρο», κατέληξε.

Ο Πομπέο την Τετάρτη συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αγκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρότι χαιρέτισε την απελευθέρωση του πάστορα, εξέφρασε την ανησυχία του για άλλους Αμερικανούς που κρατούνται στην Τουρκία, ανάμεσά τους Τουρκοαμερικανός επιστήμονα, πρώην εργαζόμενος στη NASA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.