ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ. Λαβρόφ: «Με διάλογο να επιλυθεί η κρίση στη Συρία»

Σ. Λαβρόφ: «Με διάλογο να επιλυθεί η κρίση στη Συρία»

  Η κρίση στη Συρία πρέπει να επιλυθεί μέσω διαλόγου και όχι με τη χρήση ισχύος, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε έναν ανώτερο Σύρο διπλωμάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του  ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

  Στη διάρκεια μιας συνάντησής του με τον Σύρο υφυπουργό Εξωτερικών Φάισαλ Μεκντάντ, ο Λαβρόφ υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην ειρηνική επίλυση της εσωτερικής σύρραξης της Συρίας μέσω ενός ευρέως ενδοσυριακού διαλόγου και μιας πολιτικής διαδικασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

  Στο μεταξύ, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η μεγαλύτερη οργάνωση της συριακής αντιπολίτευσης τάχθηκε ανοικτά υπέρ μιας διαδικασίας πολιτικής μετάβασης στη Συρία, αλλά πάντως χωρίς τη συμμετοχή του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και των οικείων του ή των στενών του συνεργατών.

  «Αποδεχόμαστε κάθε πολιτική λύση που δεν θα συμπεριλαμβάνει την οικογένεια Άσαντ και εκείνους οι οποίοι έχουν βλάψει τον συριακό λαό. Πέραν αυτού όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι», είπε ο Ουάλιντ αλ Μπάνι, εκπρόσωπος του Εθνικού Συριακού Συνασπισμού (ΕΣΣ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.