Σ.Σοϊγκού: Σταδιακή αποκατάσταση του διαλόγου Μόσχας – Ουάσιγκτον

Σ.Σοϊγκού: Σταδιακή αποκατάσταση του διαλόγου Μόσχας – Ουάσιγκτον

Τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου, Τζον Μπόλτον, υποδέχθηκε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, ο οποίος διαπίστωσε βελτίωση του διαλόγου των δύο χωρών.

Σταδιακή αποκατάσταση του διαλόγου μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον διαπίστωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου, Τζον Μπόλτον.

«Μετά τη συνάντηση των δύο προέδρων (σ.σ. το καλοκαίρι στο Ελσίνκι), μπορούμε να παρατηρήσουμε μια σταδιακή αποκατάσταση του διαλόγου» τόνισε χαρακτηριστικά, αφότου υποδέχθηκε τον Αμερικανό αξιωματούχο στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό, υπάρχουν πολλά διεθνή προβλήματα, τα οποία Ρωσία και ΗΠΑ θα μπορούσαν να επιλύσουν με κοινές προσπάθειες. «Ελπίζω ότι αυτή η συνάντηση θα δώσει ώθηση στις σχέσεις των δύο χωρών» έσπευσε να προσθέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδική μνεία έκανε στο συριακό ζήτημα, σημειώνοντας με νόημα ότι «οι στρατιωτικές επαφές αποτελούν ένα παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας για την αποτροπή ατυχημάτων στον εναέριο χώρο της Συρίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.