ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στον «αέρα» οι διαπραγματεύσεις της Β. Κορέας με τις ΗΠΑ έπειτα από το «τελεσίγραφο» του Κιμ

Στον «αέρα» οι διαπραγματεύσεις της Β. Κορέας με τις ΗΠΑ έπειτα από το «τελεσίγραφο» του Κιμ

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους πέρασαν μια περίοδο θερμών δηλώσεων και καλής σχέσης η Βόρεια Κορέα με τις ΗΠΑ και όλα αυτά μπορεί να γίνουν παρελθόν μετά το «Τελεσίγραφο» Κιμ.

Η Βόρεια Κορέα ανεβάζει για ακόμη μια φορά τους τόνους προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση Τραμπ δεν άρει τις οικονομικές κυρώσεις κατά της χώρας, τότε η Πιονγκγιάνγκ θα συνεχίσει να αναπτύσσει το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Για οπισθοχώρηση από τις δεσμεύσεις Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον Ιούνιο, κατηγόρησε η Βόρεια Κορέα την αμερικανική κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να απειλήσει πως θα εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον.

Να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά από τον Απρίλιο που η Βόρεια Κορέα προχωρά σε μια τέτοια προκλητική εξαγγελία.

Σε δηλώσεις του στο Fox News χτες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι σκοπεύει να συζητήσει με τον ομόλογό του στη Βόρεια Κορέα μέσα στην εβδομάδα. Παρόλα αυτά, ο Πομπέο δεν ξεκαθάρισε πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού.

Στην κορυφή της «ατζέντας» των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η διαδικασία της αποπυρηνικοποίησης της Βόρειας Κορέας αλλά και το ενδεχόμενο δεύτερου τετ-α-τετ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να γίνει ακόμη αρκετή δουλειά αλλά θεωρώ ότι οι οικονομικές πιέσεις δεν θα υποχωρήσουν μέχρι ο Κιμ Γιονγκ Ουν να τηρήσει τις δεσμεύσεις του» είπε ο Μάικ Πομπέο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.