Μετά από 20 χρόνια η Μ.Λεβίνσκι αποκάλυψε πως απέκτησε τον λεκέ στο φόρεμά της από τον Μ.Κλίντον (βίντεο)

Μετά από 20 χρόνια η Μ.Λεβίνσκι αποκάλυψε πως απέκτησε τον λεκέ στο φόρεμά της από τον Μ.Κλίντον (βίντεο)

Αρχικό κείμενο: 09:54

Έπειτα από τόσα χρόνια, η Μόνικα Λεβίνσκι έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και έφυγε με… λεκέ στο φόρεμά της από το γραφείο του Μπιλ Κλίντον.

Η αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του A&E που ονομάζεται «The Clinton Affair».

Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε έξι μέρη, ωστόσο το δίκτυο μετέδωσε λίγα λεπτά από τη συνέντευξη της γυναίκας που βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ διεθνώς το 1998.

Στο ντοκιμαντέρ, λοιπόν, η Λεβίνσκι αποκαλύπτει αρχικά πώς βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο.

Η 22χρονη, τότε, Μόνικα, που έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο, προσκλήθηκε στο γραφείο από τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, καθώς ήθελε να της δώσει ένα ξεχωριστό δώρο: μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα χλόης» του Ουόλτ Ουίτμαν.

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε “πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας”», λέει η Λεβίνσκι.

Η 45χρονη τόνισε πως εκείνη τη βραδιά ο Κλίντον της είπε πως φαίνεται τόσο χαριτωμένη με το καπέλο της.

Αφού της έδωσε το αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα χλόης» του Ουόλτ Ουίτμαν, οι δυο τους πήγαν στην τουαλέτα.

«Και έτσι πήγαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Εκείνος πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», λέει η Λεβίνσκι.

«Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε “ΟΚ”».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

Η Λεβίνσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε έπειτα από μήνες (και συγκεκριμένα όταν πήγε να το φορέσει την Ημέρα των Ευχαριστιών) πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έναν λεκέ στο μαύρο φόρεμά της κατά τη διάρκεια του σεξ στην τουαλέτα του Οβάλ Γραφείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.