ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε τον υποψήφιό του για τις προεδρικές εκλογές

Το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε τον υποψήφιό του για τις προεδρικές εκλογές

Παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, το εθνικιστικό Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) ανακοίνωσε την Κυριακή την κάθοδό του στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου.

 Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου, υποψήφιός του θα είναι ο Γεώργιος Χαραλάμπους, μέλος του κινήματος.

Επίσης, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση που διαβάστηκε, το ΕΛΑΜ αποφάσισε την κάθοδό του στις εκλογές, επειδή κανένας από τους υποστηρικτές του δεν ένιωθε να τον αντιπροσωπεύουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ο Γιώργος Χαραλάμπους γεννήθηκε στο χωριό Λύμπια το 1966, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση.

Στην εκδήλωση κατά την οποία ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ μίλησαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον των άλλων κομμάτων, ιδιαίτερα του ΑΚΕΛ και αποκάλεσαν «λαμόγια» εκείνους που άνοιξαν τα οδοφράγματα το 2003.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.