ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΗΠΑ: «Μετάλλιο Ελευθερίας» μετά θάνατον από τον Τραμπ στον ‘Ελβις Πρίσλεϊ

ΗΠΑ: «Μετάλλιο Ελευθερίας» μετά θάνατον από τον Τραμπ στον ‘Ελβις Πρίσλεϊ

Το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας απένειμε σε ειδική τελετή στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, σε επτά προσωπικότητες για την προσφορά τους στη χώρα.

Στον κατάλογο των βραβευθέντων υπάρχουν τρεις προσωπικότητες που τιμώνται μετά θάνατον: ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ ‘Ελβις Πρίσλεϊ, ο παίκτης του μπέιζμπολ Τζορτζ Χέρμαν Ρουθ, γνωστός ως Μπέιμπ Ρουθ, και ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αντονίν Σκαλία, που πέθαναν το 1977, το 1948 και το 2016 αντίστοιχα.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες είναι η δρ Μίριαμ ‘Αντελσον, η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Σέλντον ‘Αντελσον, ενός από τους ισχυρότερους δωρητές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η οποία χρηματοδοτεί φιλανθρωπικούς σκοπούς, την ιατρική έρευνα, εβραικά σχολεία, οργανώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος, προσωπικό και βετεράνους του ισραηλινού στρατού και δράσεις για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Οι άλλοι βραβευθέντες είναι ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Γιούτα ‘Οριν Χατς, ο πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Μινεσότα ‘Αλαν Πέιτζ, και ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ρότζερ Στόμπακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.