ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ. Sommer: «Η Ευρώπη χρειάζεται σχέδιο Μάρσαλ»

Μ. Sommer: «Η Ευρώπη χρειάζεται σχέδιο Μάρσαλ»

  Ο επικεφαλής των γερμανικής συνδικαλιστικής συνομοσπονδίας (DGB), Michael Sommer, καλεί τις κυβερνήσεις των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αλλαγή πορείας ως προς την διαχείριση της κρίσης. Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο dpa, εκφράζει την άποψη ότι θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην συνταγή λιτότητας και των περικοπών σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.

  Αντ’ αυτού, ο Πρόεδρος των γερμανικών συνδικάτων υποδεικνύει ως λύση την υιοθέτηση ενός «σχεδίου Μάρσαλ για την Ευρώπη». Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου, θα πρέπει να συγκεντρωθούν εκατοντάδες δισεκατομμυρίων ευρώ μέσω επιπλέον φόρων για μελλοντικές επενδύσεις. Μάλιστα, ο Sommer προαναγγέλλει την πρόθεσή του να αναζητήσει σχετικές συναινέσεις και σε άλλες χώρες της Ε.Ε., ώστε η ιδέα αυτή να λάβει σάρκα και οστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.