ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος – Σερβία: Υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης – Πρόθεση για ανάπτυξη τριμερούς μηχανισμού (φωτο – βίντεο)

Κύπρος – Σερβία: Υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης –  Πρόθεση για ανάπτυξη τριμερούς μηχανισμού (φωτο – βίντεο)

Κύπρος και Σερβία υπέγραψαν σήμερα Μνημόνια Συναντίληψης για συνεργασία στους τομείς των Πολιτικών Διαβουλεύσεων, της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού και της Διασποράς, στο πλαίσιο της 2ης Διακυβερνητικής Συνόδου των δύο χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να προαναγγέλλει την πρόθεση για ανάπτυξη τριμερούς μηχανισμού συνεργασίας με την Ελλάδα.

Σκοπός του τριμερούς μηχανισμού με την Ελλάδα, όπως είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την υπογραφή των μνημονίων, θα είναι η προαγωγή της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή των Βαλκανίων και στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και μαζί με την Ελλάδα και ευελπιστώ πως σύντομα, νωρίς το 2019, θα έχουμε θετικές ανακοινώσεις», πρόσθεσε.

Κατά την επίσημη υποδοχή του από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δέχθηκε τιμές από άγημα της Εθνικής Φρουράς.

Ακολούθησε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων της Σερβίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Φιλαρμονική της Αστυνομίας και κατάθεση στεφάνων στον αδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.