ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Oδοστρωτήρας» Σαλβίνι: «Η μέρα ξεκίνησε όμορφα – Εβαλα στη φυλακή 49 μαφιόζους, 15 Νιγηριανούς & διακινητές ναρκωτικών»

«Oδοστρωτήρας» Σαλβίνι: «Η μέρα ξεκίνησε όμορφα – Εβαλα στη φυλακή 49 μαφιόζους, 15 Νιγηριανούς & διακινητές ναρκωτικών»

“Οδοστρωτήρας” Ματέο Σαλβίνι παρά τις γκρίνιες από εισαγγελέα, εξαιτίας της απόφασής του να ανακοινώσει μέσω Twitter αστυνομική επιχείρηση κατά της μαφίας. Ομως δεν πτοήθηκε.

«Σαράντα εννέα μαφιόζοι οι οποίοι ευθύνονται για απόσπαση χρημάτων με εκβιασμό, εμπρησμούς και επιθέσεις, συνελήφθησαν πριν από λίγες ώρες στο Παλέρμο της Σικελίας. Αλλά οι καλές ειδήσεις δεν τελειώνουν εδώ. Αλλοι δεκαπέντε Νιγηριανοί μαφιόζοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Τορίνο, και στη συνέχεια μπήκαν χειροπέδες σε οκτώ διακινητές ναρκωτικών (οι οποίοι ήταν παράτυποι μετανάστες ή είχαν άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους) στην πόλη Μπολοτσάνο. Ευχαριστώ τα όργανα της τάξης. Η ημέρα ξεκίνησε όμορφα!», έγραψε στο Twitter ο Σαλβίνι.

Ομως, ο επικεφαλής εισαγγελέας του Τορίνο, Αρμάντο Σπατάρο, τον επέπληξε.

«Η είδηση δόθηκε ενώ η επιχείρηση βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του και εξέφρασε την ελπίδα στο μέλλον ο υπουργός Εσωτερικών να αποφύγει τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή τουλάχιστον να «πληροφορείται σχετικά με την κατάλληλη χρονική παράμετρο, ώστε να μην κινδυνεύσει να ζημιώσει το σύνολο των ερευνών».

Ο Σαλβίνι δεν είδε με καλό μάτι τις παρατηρήσεις.

«Είναι απαράδεκτο να λέει κανείς ότι ο υπουργός Εσωτερικών μπορεί να ζημιώσει τις έρευνες», απάντησε μέσω Twitter, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Μάλιστα, συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«αν ο αρχιεισαγγελέας του Τορίνο είναι κουρασμένος, μπορεί να αποσυρθεί από την δουλειά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.