ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ρώσος υπουργός Μεταφορών: Οι ελληνο-ρωσικές σχέσεις δείχνουν σταθερή βελτίωση

Ρώσος υπουργός Μεταφορών: Οι ελληνο-ρωσικές σχέσεις δείχνουν σταθερή βελτίωση

Με την υπογράμμιση της σταθερής αύξησης των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων ξεκίνησε την ομιλία του στη Σύνοδο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών και συμπρόεδρος της Επιτροπής, Εβγκένι Ντίντριχ.

Φέτος που γιορτάζονται τα 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων και τα 25 χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες, οι διμερείς σχέσεις δείχνουν μια σταθερή βελτίωση, ανέφερε ο ρώσος υπουργός. Η σημερινή Σύνοδος γίνεται στο φόντο της επίσκεψης στη Μόσχα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και στη συνάντησή του με το Ρώσο ηγέτη, Βλαντίμιρ Πούτιν. Μια συνάντηση που καλείται να δώσει ώθηση και διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας.

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους κλάδους επιτυχούς συνεργασίας, τόνισε ο Ε. Ντίντριχ, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη διαφοροποίησης των τομέων κοινής δράσης. Πέρα από το σημαντικό τομέα της ενεργειακής συνεργασίας, μιλησε για τις δυνατότητες στους τομείς των νέων τεχνολογιών, της αλιείας, των ναυπηγείων, της αγροτικής οικονομίας, των υποδομών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντίντριχ επισήμανε την παραδοσιακή συμμετοχή ελληνικής αντιπροσωπείας στο ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Πετρούπολης και κάλεσε τον Έλληνα ομόλογο του να συμμετάσχει στο επόμενο, τον Ιούνιο 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.