ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Άσαντ δεν έχει θέση στην κυβέρνηση της Συρίας κατά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο Άσαντ δεν έχει θέση στην κυβέρνηση της Συρίας κατά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ δεν μπορεί να παίξει οποιοδήποτε ρόλο στη μελλοντική μεταβατική κυβέρνηση της χώρας, δήλωσε σήμερα Πέμπτη η επίσημος εκπρόσωπος του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ, σχολιάζοντας τις φήμες ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμφώνησε με τη συμμετοχή του Άσαντ στη μεταβατική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ η αμερικανική κυβέρνηση όπως και πριν επιθυμεί να ασκήσει η Ρωσία όλη τη δυνατή επιρροή της στον Άσαντ για να τον πείσει να ξεκινήσει τη διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.