Plan B σε ισχύ για τον Ν. Τραμπ – Το «άκυρο» του Ν. Έινς – Ψάχνει για τρίτο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

Plan B σε ισχύ για τον Ν. Τραμπ – Το «άκυρο» του Ν. Έινς – Ψάχνει για τρίτο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

Σε «ηλεκτρική καρέκλα» θα καθίσει ο τρίτος προσωπάρχης στο Λευκό Οίκο αφού μέχρι τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ με όποιον έχει συνεργαστεί, δεν τα πήγε καθόλου καλά.

Αν και είχε καταλήξει στον έμπιστο του Μάικ Πενς, αντιπροέδρου των ΗΠΑ , Νικ Έιερς, ο ίδιος έκανε την έκπληξη: αρνήθηκε την πρόταση με αποτέλεσμα ο Αμερικανός πρόεδρος να αναγκαστεί να προχωρήσει σε Plan B.

Μετά το μεγάλο «όχι» που εισέπραξε από τον Έιερς , στις πιεστικές προτάσεις του να διαδεχθεί τον δεύτερο προσωπάρχη που καθαίρεσε,Τζον Κέλι, ο Τραμπ ψάχνει να βρει τρίτο προσωπάρχη μέχρι το τέλος του χρόνου:

«Ο Τζον Κέλι θα φύγει στο τέλος του έτους», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος ενώπιον δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέλι πέρασε το κατώφλι της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου μετά την αποχώρηση του Ράινς Πρίμπους, εξαιτίας των πολλαπλών διαρροών και της έλλειψης τάξης στην λειτουργία του Λευκού Οίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα,πάντως, με την εφημερίδα «Independent», o Μαρκ Μίντοους, ένας σκληροπυρηνικός Ρεπουμπλικάνος από τη Βόρεια Καρολίνα,βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του προέδρου των ΗΠΑ, αν και δεν ανήκει στο στενό κύκλο εμπιστοσύνης του Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.