ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Λουτ «επειγόντως» στο τουρκικό ΥΠΕΞ – Τι λένε πληροφορίες

Η Λουτ «επειγόντως» στο τουρκικό ΥΠΕΞ – Τι λένε πληροφορίες

Γίνονται διευθετήσεις προκειμένου να καθοριστεί συνάντηση της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, μεθαύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στόχος είναι να διευθετηθεί συνάντηση της κ. Λουτ με τον ίδιο τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως γνωστό, στο πλαίσιο των επισκέψεών της στα εμπλεκόμενα στη διαδικασία για το Κυπριακό μέρη, με στόχο τη διαμόρφωση των όρων αναφοράς για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, η κ. Λουτ φθάνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο όπου θα παραμείνει για ένα αριθμό ημερών και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.