ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Μπ.Ομπάμα επισκέφθηκε το Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων στην Ουάσιγκτον ντυμένος… Άγιος Βασίλης (βίντεο-φωτο)

Ο Μπ.Ομπάμα επισκέφθηκε το Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων στην Ουάσιγκτον ντυμένος… Άγιος Βασίλης (βίντεο-φωτο)

Φορώντας τη σκούφια του Άη Βασίλη και μ’ έναν στον ώμο ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια ευχάριστη έκπληξη ενόψει των Χριστουγέννων στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων στην Ουάσιγκτον.

Ντυμένος απλά και χωρίς ίχνος βεντετισμού ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ απέδειξε γι’ άλλη μια φορά την αγάπη του στα παιδιά, μοιράζοντάς τους δώρα και παιχνίδια με τις οικογένειές τους και τα μέλη του προσωπικού της κλινικής να τον υποδέχονται τραγουδώντας του το “We Wish You a Merry Christmas”.


«Θέλω να πω ευχαριστώ σ’ όλους σας», είπε ο Ομπάμα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. «Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποια απ’ τα υπέροχα παιδιά και τις οικογένειές τους σε μια περίοδο δύσκολη γι’ αυτούς. Ως πατέρας δύο κοριτσιών μόνον να φανταστώ μπορώ σε αυτή την κατάσταση να έχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατρούς και ανθρώπους που τους φροντίζουν και τους ακούν και απλά είναι εκεί γι αυτούς για να τους κρατούν το χέρι. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο», τόνισε.


Ο Ομπάμα πέρασε από δωμάτιο σε δωμάτιο φωνάζοντας “χο, χο, χο” την ώρα που μοίραζε τα δώρα που είχε συγκεντρώσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Πολλές από τις οικογένειες που επισκέφθηκε θα κάνουν γιορτές στο νοσοκομείο.

«Όπου βρίσκεται η οικογένεια, όπου βρίσκονται οι άνθρωποι που αγαπούμε, εκεί βρίσκονται και τα Χριστούγεννα», είπε ο Ομπάμα σε μια έφηβη την ώρα που της χάριζε ένα σετ μακιγιάζ και βερνίκια νυχιών.

Ένα άλλο κορίτσι τον αγκάλιασε τρυφερά όταν την ρώτησε αν ήταν «καλό κορίτσι» φέτος. «Ξέρω ότι ήσουν. Ο Άη Βασίλης πιστεύει ότι ήσουν καλό κορίτσι», της είπε χαϊδεύοντάς την τρυφερά στην πλάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ηχογράφησε κι ένα μήνυμα με ευχές για τους ασθενείς που δεν πρόλαβε να επισκεφθεί. Ο Ομπάμα κι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ, έχουν κάνει κι άλλες παρόμοιες επισκέψεις το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ουάσιγκτον, μεταξύ των οποίων και σε αρκετά λύκεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.