ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ο Μόντι είναι μασόνος και οι πλούσιοι να πάνε στο δ…»

«Ο Μόντι είναι μασόνος και οι πλούσιοι να πάνε στο δ…»

Στην πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή της Rai, «Uno Mattina», ο ηγέτης του κόμματος Αριστερά Οικολογία Ελευθερία (Sel), Νίκι Βέντολα, μίλησε «έξω από τα δόντια».

Αφού λοιπόν χαρακτήρισε μασονική τη διάθεση του Μάριο Μόντι να θέλει να σιωπήσουν οι φωνές της Αριστεράς, έπειτα από δημόσια προτροπή του προς τον κεντροαριστερό ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ο Βέντολα προχώρησε σε ακόμα πιο σκληρές δηλώσεις.

Μιλώντας για την αισιοδοξία που δείχνει ο απερχόμενος πρωθυπουργός τον τελευταίο καιρό, κυρίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πριν την αναμέτρηση της 24ης Φεβρουαρίου, είπε «είναι απίστευτο πώς ο Μάριο Μόντι δεν βλέπει τον πόνο που υπάρχει στα σπλάχνα της χώρας. Αυτή την αισιοδοξία τη συναντά κανείς μόνο σε τηλεοπτικές σειρές και τηλεοπτικές διαφημίσεις».

Ο ηγέτης του Αριστερά Οικολογία Ελευθερία περιέλαβε και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς, όπως είπε, «είναι σαν τα θρίλερ. Μερικές φορές επιστρέφουν».

Όσο για τους πολύ πλούσιους και με αφορμή την προσπάθεια επιβολής φόρου του 75% του Φρανσουά Ολάντ στους Γάλλους κροίσους, αλλά και την απόφαση του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ να γίνει Ρώσος πολίτης, ο Βέντολα δήλωσε: «Οι πολύ πλούσιοι πρέπει να πάνε στο διάολο. Ο Πούτιν θυμίζει πολύ το διάολο, επομένως ο Ντεπαρντιέ βρίσκεται στο σωστό δρόμο».

Ο ίδιος πάντως τονίζει πως, αν εκλεγεί, «θα καταργήσει το φόρο ακίνητης περιουσίας και θα αναπροσαρμόσει τη φορολόγηση στους πιο αδύναμους», καθώς, όπως συμπλήρωσε, «η μάχη κατά τις φτώχειας είναι σημαντική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.