ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επαφές Χριστόφια στη Βηρυτό

Επαφές Χριστόφια στη Βηρυτό

Ο Δημήτρης Χριστόφιας, πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας πρόκειται να επισκεφθεί την Πέμπτη την Βηρυτό, όπου προγραμματίζεται να έχει συνομιλίες με τον Λιβανέζο ομόλογο του Μισέλ Σουλεϊμάν.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες είναι διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, οι εξελίξεις στον αραβικό κόσμο με επίκεντρο τη Συρία, καθώς και το Μεσανατολικό.

Στις συνομιλίες θα ανασκοπηθούν, επίσης, θέματα οικονομίας και οι προοπτικές ανάπτυξης που διανοίγονται για την περιοχή σε σχέση με την ανεύρεση μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων τον Πρωθυπουργό Νατζίμπ Μικάτι και τον Πρόεδρο της Βουλής Ναμπίχ Μπέρι.

Τον Πρόεδρο Χριστόφια θα συνοδεύουν η Υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Μαρκουλλή, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, ο Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστος Χριστοφίδης.

Ο Κύπριος θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι και τον Πρόεδρο της Βουλής Νάμπι Μπέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.