ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Μ.Ομπάμα ανακοίνωσε και επίσημα τους Τ.Χέιγκελ και Τ.Μπρέναν

Ο Μ.Ομπάμα ανακοίνωσε και επίσημα τους Τ.Χέιγκελ και Τ.Μπρέναν

  Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε και επίσημα απόψε το βράδυ τις υποψηφιότητες του Τσακ Χέιγκελ για το Υπουργείο Άμυνας και του Τζον Μπρέναν για τη διοίκηση της CIA.

  O Πρόεδρος Ομπάμα εγκωμίασε αυτούς τους δυο αξιωματούχους, προβλέποντας ότι ο Τσακ Χέιγκελ θα γράψει Ιστορία ως Υπουργός Άμυνας, με δεδομένο το παρελθόν του ως βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, ενώ αστειεύτηκε με τον μέχρι σήμερα Σύμβουλο Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπρέναν, στα χέρια του οποίου περνάει το τιμόνι της CIA, τονίζοντας ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια στο πλευρό του… δεν κοιμήθηκε ποτέ, περιγράφοντας την εργατικότητά του.

  “Είμαι περήφανος γι’ αυτές τις δυο επιλογές. Ο αγώνας για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών δεν τελειώνει ποτέ. Καλώ τη Γερουσία να εγκρίνει άμεσα τους δυο διορισμούς”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.