ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μήνυμα Πομπέο σε Ρωσία για συνεργασία στο θέμα της Συρίας

Μήνυμα Πομπέο σε Ρωσία για συνεργασία στο θέμα της Συρίας

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιθυμούσαν από την Ρωσία να συνεργαστεί στο ζήτημα της πολιτικής λύσης της κρίσης στην Συρία και απευθύνονται στην Μόσχα ζητώντας της να συνδράμει στο ζήτημα αυτό.»

Την δήλωση αυτή έκανε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικλ Πομπέο σε συνέντευξη του στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο «Ένωση Αιγυπτιακής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης» το κείμενο της οποίας έδωσε στην δημοσιότητα το γραφείο τύπου του Στέητ Ντιπάρτμεντ.

Η δήλωση του Πομπέο

«Συμμετέχουμε στην Συρία για να εφαρμόσουμε στην πράξη την απόφαση 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Θα ήθελα, η Ρωσία να συνεργαστεί μαζί μας στο θέμα αυτό και να κινηθεί προς την κατεύθυνση της πολιτικής διευθέτησης της διένεξης στην Συρία. Τους ζητούμε να συνδράμουν στο ζήτημα αυτό» δήλωσε ο Πομπέο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να είσαστε βέβαιοι, όταν οι χώρες επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την σταθερότητα στην περιοχή, οι Ηνωμένες Πολιτείες, στην πράξη τίθενται πάντα επικεφαλής και στην πρωτοπορία αυτής της διαδικασίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.