ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ο νέος Υπ. Άμυνας διαψεύδει τις κατηγορίες των Ρεπουμπλικανών για Ισραήλ και Ιράν

ΗΠΑ: Ο νέος Υπ. Άμυνας διαψεύδει τις κατηγορίες των Ρεπουμπλικανών για Ισραήλ και Ιράν

  Ο Τσακ Χέιγκελ, τον οποίο διόρισε τη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επικεφαλής του Πενταγώνου, διαβεβαίωσε το Ισραήλ για την «πλήρη του στήριξη», σε μία προσπάθεια να διαψεύσει τους Ρεπουμπλικανούς που του καταλογίζουν πως δεν έχει υπερασπισθεί δεόντως τον στενότερο σύμμαχο των ΗΠΑ, ή ότι έχει αντιταχθεί στις κυρώσεις που στόχο έχουν την Τεχεράνη.

  Δεν υπάρχει «η παραμικρότερη απόδειξη πως είμαι κατά του Ισραήλ, ούτε η παραμικρότερη ψήφος στη Γερουσία που να έχει αδικήσει το Ισραήλ», υποστήριξε ο πρώην Γερουσιαστής της Νεμπράσκα σε δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα της Πολιτείας του Λίνκολν Τζέρναλ Σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.