ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

A.Βούτσιτς: Στρατηγικής σημασίας η συμφωνία με τη Ρωσία για το φυσικό αέριο

A.Βούτσιτς: Στρατηγικής σημασίας η συμφωνία με τη Ρωσία για το φυσικό αέριο

Η συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Σερβίας για την συνέχιση του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream μέσω του σερβικού εδάφους, όπως και η επέκταση του τερματικού σταθμού φυσικού αερίου έχει στρατηγική σημασία για το Βελιγράδι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε διάγγελμα του προς το έθνος στο οποίο μίλησε για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η συμφωνία για το φυσικό αέριο έχει στρατηγική σημασία για την Σερβία» δήλωσε ο Βούτσιτς, αναφέροντας ότι η υπογραφείσα συμφωνία δεν συμπεριλαμβάνει μόνο την κατασκευή του αγωγού μέσω της Σερβίας, αλλά και την επέκταση του τερματικού σταθμού φυσικού αερίου χωρητικότητας έως 750 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων.

«Αυτά θα αναβαθμίσουν τη χώρα μας και επίσης θα καλύψουμε τις ανάγκες της χώρας μας σε φυσικό αέριο», δήλωσε ο Βούτσιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα ο διευθύνων σύμβουλος της Gazprom Μίλερ, μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία-1», δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής των υποδομών που απαιτούνται για τον αγωγό Turkish Stream.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.