ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ακόμα ο Μπολσονάρο – Τι συμβαίνει με την υγεία του

Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ακόμα ο Μπολσονάρο – Τι συμβαίνει με την υγεία του

Παραμένει κλινήρης ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαίρ Μπολσονάρο, ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία.

Ο κ. Μπολσονάρο κατέρρευσε χθες μετά από υψηλό πυρετό αλλά με ένα twitter καθησύχασε τους οπαδούς του λέγοντας πως είναι καλά. Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας εγχειρίστηκε στις 28 Ιανουαρίου για να αφαιρέσει έναν σάκο κολοστομίας, ύστερα από τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί με μαχαίρι στην προεκλογική του εκστρατεία πέρσι.

Αρχικά οι γιατροί έλεγαν πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο αλλά τελικά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπολσονάρο θα παραμείνει νοσηλευόμενος μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου λόγω υψηλού πυρετού και άλλων επιπλοκών.

Παραμένει σε ημιεντατική φροντίδα ενώ έχει υψηλό πυρετό και βακτηριακή πνευμονία. Άν τελικά ο Μπολσονάρο δεν είναι σε θέση να εκτελέσει την καθήκοντά του, τότε θα αναλάβει στη θέση του, προσωρινά, ο αντιπρόεδρος Χάμιλτον Μουράο, με τον οποίο πάντως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και έχουν συγκρουστεί για πολλά θέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: dailymail – Φωτο: Reuters

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.