ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα ανάρτηση Τραμπ: «Κανείς πρόεδρος δεν έχει δουλέψει σκληρότερα από μένα»

Νέα ανάρτηση Τραμπ: «Κανείς πρόεδρος δεν έχει δουλέψει σκληρότερα από μένα»

Με νέα ανάρτησή του στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε το πόσο σκληρά εργάζεται στον Λευκό Οίκο. Υπενθυμίζεται πως χθες είχε κάνει παρόμοιες αναρτήσεις με αφορμή ρεπορτάζ που έκανε λόγο για έναν όχι και τόσο εργατικό Αμερικανό πρόεδρο.

Στο ζήτημα των ωρών εργασίας του επανήλθε πριν λίγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που ανήρτησε tweet για το ζήτημα για δεύτερη συνεχή μέρα.

Παρά το ότι το επίσημο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου δεν δείχνει ιδιαίτερα φορτωμένο, ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι εργάζεται σκληρά για τα συμφέροντα των πολιτών των ΗΠΑ.

«Κανένας πρόεδρος δεν έχει δουλέψει ποτέ σκληρότερα από εμένα (καθαρίζοντας το χάος που κληρονόμησα)!, έγραψε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, υιοθετώντας πλήρως τη μέθοδο: «επανάληψη, μήτηρ πάσης μαθήσεως».

Το πρόβλημα ξεκίνησε από ρεπορτάζ του Axios, που δείχνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος στο πρόγραμμά του διαθέτει ποσοστό περίπου 60% του χρόνου των προεδρικών δραστηριοτήτων του σε ανεπίσημες καθημερινές δραστηριότητες όπως τηλεφωνήματα, ανάγνωση εφημερίδα, αναρτήσεις στο Twitter και τηλεόραση.

Χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι ο όρος «Executive Time», σημαίνει ότι εργάζεται κι ότι δεν χαλαρώνει, λέγοντας ότι η κατάσταση στις ΗΠΑ ήταν τόσο άσχημη όταν ανέλαβε που δεν είχε άλλη επιλογή.

Παρόμοια απάντηση είχε και ο εκτελών χρέη προσωπάρχη στο Λευκό Οίκο, Μικ Μουλβέινι, ο οποίος μιλώντας στο NBC είπε ότι «ο executive time είναι εκεί προκειμένου ο πρόεδρος να ετοιμαστεί για την επόμενη συνάντηση. Τα τηλεφωνήματα ξεκινούν στις 6:30 τα ξημερώματα και συνεχίζονται μέχρι τις 11 το βράδυ. Οπότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εργάζεται περισσότερο από ό,τι φαίνεται στο επίσημο πρόγραμμά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, στον Λευκό Οίκο επιχειρούν να βρουν τον υπεύθυνο της διαρροής του προγράμματος του Τραμπ, με τον Μουλβέινι να θεωρεί ότι αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.