ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Σλοβενία μετά την Ελλάδα ψηφίζει για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Η Σλοβενία μετά την Ελλάδα ψηφίζει για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Μετά την Ελλάδα, η Σλοβενία θα είναι η δεύτερη χώρα που θα ψηφίσει την προσχώρηση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Σλοβένος πρωθυπουργός, Mάριαν Σάρετζ ο οποίος δήλωσε πως «Η Σλοβενία θα είναι η δεύτερη χώρα μετά την Ελλάδα που θα προχωρήσει στην επικύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ».

Ο κ. Σάρετζ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής της ΠΓΔΜ, Ταλάλ Τζαφέρι και εξέφρασε την πεποίθησή ότι «θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην οικοδόμηση των ευρωπαϊκών αξιών στη Βόρεια Μακεδονία που θα εγγυώνται μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες της χώρας καθώς και την ασφάλεια των ξένων επενδύσεων, ενισχύοντας έτσι την οικονομία στη χώρα».

Ο Σλοβένος πρωθυπουργός χαιρέτισε την επικύρωση της συμφωνίας της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα και τόνισε ότι αποτελεί θετικό παράδειγμα για την επίτευξη κοινών λύσεων μέσω διαλόγου, που θα ωφελήσει όλες τις χώρες της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.