ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα «άκρα» η κατάσταση ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ: Απέχουν ελάχιστα από το να κάνουν τις απειλές πράξη!

Στα «άκρα» η κατάσταση ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ: Απέχουν ελάχιστα από το να κάνουν τις απειλές πράξη!

Πολύ σοβαρές απειλές εκτοξεύονται ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ, οι οποίες δυσχεραίνουν έτι περισσότερο το κλίμα στη Μέση Ανατολή.

Για ισοπέδωση του Τελ Αβίβ και της Χάιφα σε περίπτωση επίθεσης από τις ΗΠΑ έκανε λόγο αξιωματούχος των Ιρανών με τον Νετανιάχου να απαντά πως δεν εκφοβίζεται από τις απειλές του ιρανικού καθεστώτος.

“Η επέτειος της ιρανικής επανάστασης θα είναι «η τελευταία» για την Τεχεράνη αν η Ισλαμική Δημοκρατία κάνει πράξη τις απειλές που εξαπέλυσε σήμερα ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης ότι το Ιράν θα ισοπεδώσει πόλεις στο Ισραήλ, αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στην Ισλαμική Δημοκρατία”, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Νωρίτερα σήμερα, ο Γιαντολάχ Ζαβανί, υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις, προειδοποίησε σε συγκέντρωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου της Ισλαμικής Επανάστασης ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το θάρρος να ρίξουν ούτε μια σφαίρα εναντίον μας παρά τον αμυντικό και στρατιωτικό εξοπλισμό τους. Όμως, αν μας επιτεθούν, θα ισοπεδώσουμε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα».

«Δεν αγνοώ τις απειλές του ιρανικού καθεστώτος, αλλά ούτε εκφοβίζομαι από αυτές. Αν αυτό το καθεστώς κάνει το φρικτό λάθος επιχειρώντας να καταστρέψει το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, δεν θα πετύχει. Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή θα είναι η τελευταία επέτειος της επανάστασης που θα γιορτάσουν. Πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη τους», τόνισε ο Νετανιάχου, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.