Τζ.Κόντε: «Με την Μέρκελ οι σχέσεις μας είναι άριστες- Εμείς δεν ήμασταν ποτέ κατά της Ευρώπης»

Τζ.Κόντε: «Με την Μέρκελ οι σχέσεις μας είναι άριστες- Εμείς δεν ήμασταν ποτέ κατά της Ευρώπης»

«Η κυβέρνησή μας συνεχίζει την πορεία της, εκφράζουμε την αλλαγή» δήλωσε ο Τζουζέπε Κόντε.

Στον απόηχο των δηλώσεων του αρχηγού των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο ότι «η κυβέρνηση αυτή θα διαρκέσει πέντε χρόνια», ο ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε σήμερα ότι «η κυβέρνησή του συνεχίζει την πορεία της και εκφράζει την αλλαγή».

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, ο Κόντε συνομιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε ότι «κάποιοι παραβλέπουν την μεγάλη δημοτικότητα της οποίας χαίρει η κυβέρνηση στην Ιταλία» και ότι «η κυβέρνησή του εκφράζει την αλλαγή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία και στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος σε όσους τον αμφισβήτησαν κατά την παρέμβασή του στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρόσθεσε ότι «ανήκουν σε παλιές πολιτικές οικογένειες». «Μπορούσαμε να μιλήσουμε για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά κάποιοι ευρωβουλευτές προτίμησαν να μετατρέψουν την αίθουσα της ολομέλειας του Στρασβούργου σε ένα τοκ- σόου», τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, συνομιλώντας με δημοσιογράφους των εφημερίδων La Repubblica και Corriere della Sera.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Mε την καγκελάριο Μέρκελ η σχέση μας είναι άριστη. Με το Παρίσι θα λυθούν σύντομα τα όποια προβλήματα, αλλά εμείς δεν ήμασταν ποτέ κατά της Ευρώπης», συμπληρώνει ο Κόντε. Ο ιταλός πρωθυπουργός, τέλος, υπογραμμίζει ότι «τα κίτρινα γιλέκα, έστω και με μπερδεμένο και κάποιες φορές λανθασμένο τρόπο, προσπαθούν να εκφράσουν ό,τι καινούριο κινείται στην γαλλική κοινωνία. Έστω κι αν αυτό μπορεί να αρέσει ή να μην αρέσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.