Ιβάνκα Τραμπ για Άνγκελα Μέρκελ: «Έχω μάθει τόσα πολλά – Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας»

Ιβάνκα Τραμπ για Άνγκελα Μέρκελ: «Έχω μάθει τόσα πολλά – Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας»

Η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε το παρών στη Διάσκεψη του Μονάχου, στην οποία συναντήθηκε με πολλές εξέχουσες προσωπικότητες. Η ίδια δήλωσε πως έμαθε πάρα πολλά από την Άνγκελα Μέρκελ.

Την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απουσιάζει από τη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, που έχει αναλάβει χρέη συμβούλου στον Λευκό Οίκο, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γυναίκες, ηγετικές προσωπικότητες στους τομείς τους.

Η Τραμπ ανήρτησε στο Τwitter μια φωτογραφία από το τετ α τετ της με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Διάσκεψης, γράφοντας στα αγγλικά και τα γερμανικά ότι ήταν «ευχαρίστησή» της να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο κι ότι η Μέρκελ είναι μια «απίστευτη προασπίστρια» της ενδυνάμωσης του ρόλου των γυναικών στο εσωτερικό της χώρας της αλλά και στο εξωτερικό.

«Έχω μάθει τόσα πολλά από εκείνη κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας και ανυπομονώ να συνεχίζουμε τη συνεργασία μας» έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ για την Άγγελα Μέρκελ, η οποία χρησιμοποίησε την ομιλία της στη Διάσκεψη για να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Στο πρόγευμα, όπου παρακάθισαν σήμερα γυναίκες πολιτικοί και ηγετικές προσωπικότητες στους τομείς τους, μεταξύ αυτών η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, η Ιβάνκα Τραμπ μίλησε σχετικά με τη στήριξη των γυναικών στον τομέα των επιχειρήσεων.

Δείτε την ανάρτησή της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.