Διπλωματικό επεισόδιο Eλλάδας-Κύπρου προκάλεσε Έλληνας υφυπουργός για πρωτοφανείς λόγους

Διπλωματικό επεισόδιο Eλλάδας-Κύπρου προκάλεσε Έλληνας υφυπουργός για πρωτοφανείς λόγους

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Κύπρου κατάφερε να προκαλέσει Ελληνας υφυπουργός Γιώργος Δημαράς με τις απίθανες δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη του στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς έκανε στην Κύπρο μαθήματα σεβασμού του περιβάλλοντος, προκαλώντας την οργή του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος έδωσε οδηγίες για επίσημη διαμαρτυρία στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

Ο Ελληνας υφυπουργός Γιώργος Δημαράς που επισκέφθηκε την Λεμεσό, είδε τα ψηλά κτήρια που χτίζονται και είπε ότι πρόκειται για «πολεοδομικό ανορθολογισμό που οδηγεί σε χαοτικές καταστάσεις».

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στα θέματα περιβάλλοντος.

Έθιξε επίσης και την οικονομική πτυχή του θέματος, λέγοντας ότι αυτά τα ψηλά και πολυτελή κτίρια δεν κατασκευάζονται από μικρές επιχειρήσεις, «αλλά βοηθάνε στη συγκέντρωση του πλούτου σε πολύ λίγα χέρια», ενώ σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να αγνοούμε κι από που προέρχονται αυτά τα κεφάλαια».

Ti ακριβώς εννοεί εδώ ο Γ.Δημαράς; Ή μάλλον τι υποννοεί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δημαρά εξόργισαν τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν τον δέχθηκε σε προγραμματισμένη επίσκεψη ενώ έδωσε οδηγίες και στον Κύπριο υπουργό Γεωργίας να ακυρώσει τη συνάντηση τους και να προχωρήσει σε διάβημα στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Λευκωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.