ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άδειασε τον Γιλντιρίμ ο εγγονός του: «Παππού γιατί το τρένο πάει αργά;» (βίντεο)

Άδειασε τον Γιλντιρίμ ο εγγονός του: «Παππού γιατί το τρένο πάει αργά;» (βίντεο)

Αμηχανία προκάλεσε στον Μπιναλί Γιλντιρίμ η παρέμβαση του εγγονού του κατά τα εγκαίνια του νέου τρένου της Κωνσταντινούπολης.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας και πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης και νυν υποψήφιος για το δήμο της Κωνσταντινούπολης ήταν εκείνος που πήγε να κάνει τα εγκαίνια του νέου, γρήγορου υποτίθεται, τρένου της πόλης. Δεν περίμενε όμως Μπιναλί Γιλντιρίμ αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης πήγε στα εγκαίνια μαζί με τη σύζυγο και τον εγγονό του. Όλα πήγαιναν όπως τα είχε σχεδιάσει το επιτελείο του Γιλντιρίμ. Παντού δημοσιογράφοι, κάμερες και το τρένο να ξεκινά.

Και ενώ ο Μπιναλί Γιλντιρίμ έλεγε πως «έχουν μείνει 39 μέρες έως τις εκλογές», ακούστηκε η φωνή του μικρού να τον διακόπτει. «Παππού, το τρένο γιατί πάει σιγά; Υποτίθεται ότι μπήκαμε στο γρήγορο τρένο, όμως δεν πάει γρήγορα. Για ποιο λόγο;» λέει ο εγγονός του υποψήφιου δημάρχου και του… παππού του πέφτουν λίγο τα μούτρα. On camera όλα αυτά.

Προσπάθησε βέβαια να το… διασκεδάσει. Γέλασε. Και προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται… «Είδατε, οι νέοι είναι γρήγοροι», είπε ο Γιλντιρίμ στους δημοσιογράφους. Και απευθυνόμενος στον… ανυπόμονο μπόμπιρα, πρόσθεσε: «τώρα την ομιλία μου την έκανες άνω κάτω. Πάει! Τα τηλεοπτικά δίκτυα θα δείξουν αυτά που είπες, αυτά που είπα εγώ θα πάνε χαμένα. Τι να κάνουμε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.