ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Ο Χριστόφιας θα “ξεκαθαρίσει” το θέμα για το φυσικό αέριο που ανέκυψε με την τρόικα»

«Ο Χριστόφιας θα “ξεκαθαρίσει” το θέμα για το φυσικό αέριο που ανέκυψε με την τρόικα»

  Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού θεωρεί ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας θα ξεκαθαρίσει το θέμα, που προέκυψε από την παρέμβαση της τρόικας για το φυσικό αέριο.

 Το υπουργείο Οικονομικών έστειλε στην τρόικα –όπως προβλέπει το μνημόνιο– νομοσχέδιο του υπουργείου Εμπορίου για την ίδρυση Κρατικού Ταμείου Υδρογονανθράκων. Η τρόικα σε επιστολή της, που αποκάλυψε η εφημερίδα Αλήθεια, υποστηρίζει ότι η Λευκωσία παραβίασε την συμφωνία για το θέμα της ενέργειας και καλεί την κυπριακή κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου από την Βουλή ως έχει.

 Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό που απαιτείται είναι το πώς διασφαλίζονται τα συμφέροντα του τόπου και του λαού, κι αυτό, πρόσθεσε, θα είναι το ζητούμενο από τις διευκρινήσεις, που πρέπει να δοθούν.

 Ο πρόεδρος Χριστόφιας, είπε ο Κυπριανού, συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή.

 Επίσης, σημείωσε ότι υπάρχει συμφωνία με την τρόικα ότι το Κρατικό Ταμείο Διαχείρισης Φυσικού Αερίου θα εργαστεί τόσο για την εξόφληση του δανείου της τρόικας, όσο και για τη δημιουργία της απαραίτητης υποδομής για ανάπτυξη, καθώς και για αποταμίευση για τις επόμενες γενιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.