Μπολσονάρο από το Ισραήλ: «Ο ναζισμός ήταν αριστερόστροφο κίνημα»

Μπολσονάρο από το Ισραήλ: «Ο ναζισμός ήταν αριστερόστροφο κίνημα»

«Ο ναζισμός ήταν ένα αριστερόστροφο κίνημα», υποστήριξε ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο κατά την επίσκεψή του στο μνημείο και μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιάντ Βάσεμ στο Ισραήλ.

Να σημειωθεί πως τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, ότι δηλαδή οι Ναζί ήταν αριστεροί, τον προέβαλε πρόσφατα ο υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας, Ερνέστο Αραούζο.

Ο Μπολσονάρο όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν συμφωνεί με τον υπουργό του, απάντησε:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σωστά;» Συνέχισε κατόπιν, λέγοντας ότι η ονομασία του ναζιστικού κόμματος ήταν Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Κόμμα, περιλάμβανε δηλαδή τον όρο «σοσιαλιστικός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η επίσημη ονομασία του ναζιστικού κόμματος ήταν Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα και οι Ναζί ακολουθούσαν μια αντισημιτική ιδεολογία όπως και ο Στάλιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.