ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο Ντόναλντ Τραμπ «καρατόμησε» τον επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών

Ο Ντόναλντ Τραμπ «καρατόμησε» τον επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών

Την παραίτηση του επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Ράντολφ Αλες, ζήτησε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να έχει ζητήσει και την παραίτηση και άλλων αξιωματούχων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλούνται αξιωματούχους χωρίς να τους κατονομάζουν, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ζητήσει την παραίτηση του επικεφαλής των Υπηρεσιών Ιθαγένειας και Μετανάστευσης, αλλά και τον Γενικό Σύμβουλο του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Το πρωί ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Κίρστεν Νίλσεν, υπέβαλε την παραίτησή της.

Η καρατόμησή της έγινε σχετικά με την αναδιαμόρφωση της πολιτικής για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Κίρστεν Νίλσεν θα αφήσει τη θέση της και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την υπηρεσία της…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.