ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου οδεύει να κερδίσει την πέμπτη θητεία του

Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου οδεύει να κερδίσει την πέμπτη θητεία του

Τα ως τώρα, μερικά αποτελέσματα φέρουν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου να οδεύει να κερδίσει πέμπτη θητεία στο αξίωμα μετά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Τρίτη, παρά το ότι ο βασικός αντίπαλός του, ο απόστρατος στρατηγός Μπένι Γκαντς, υποστήριξε χθες βράδυ ότι αυτός επικράτησε στην αναμέτρηση.

Με το 64% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί, το Λικούντ του Νετανιάχου προβλέπεται να καταλάβει 38 από τις 120 έδρες της επόμενης Κνέσετ (Βουλής), ενώ το Μπλε και Λευκό Ψηφοδέλτιο του Γκαντς προβλέπεται να εξασφαλίσει 35, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Haaretz.

Τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Haaretz μοιάζουν να επιβεβαιώνουν την τάση ενίσχυσης των πιθανοτήτων του ηγέτη της ισραηλινής δεξιάς να επικρατήσει σε σύγκριση με exit poll.

Για «μεγάλη νίκη» μίλησε ο Νετανιάχου
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του για την «φανταστική νίκη» που του χάρισαν, καθώς προσωρινά αποτελέσματα και τα exit poll τον φέρουν να προηγείται του κυριότερου αντιπάλου του, του απόστρατου στρατηγού Μπένι Γκαντς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη «νύχτα μιας μεγάλης νίκης» χαιρέτισε απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του ο Νετανιάχου με τη σύζυγό του Σάρα στο πλευρό του στο Τελ Αβίβ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.