Απόπειρα δολοφονίας Τούρκου πολιτικού στη Βουλγαρία

Απόπειρα δολοφονίας  Τούρκου πολιτικού στη Βουλγαρία

  Απόπειρα δολοφονίας του εθνικιστή Τούρκου πολιτικού Αχμέτ Ντογκάν σημειώθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του εθνικιστικού κόμματος της Βουλγαρίας στη Σόφια, το όπλο του δράστη όμως… μπλόκαρε, ενώ τον σημάδευε, πάνω στη σκηνή!

  Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές, καθώς μεταξύ άλλων δείχνουν τον κ. Ντογκάν να προσπαθεί στη συνέχεια να απωθήσει το όπλο από το χέρι του δράστη, και άνδρες της ασφάλειας να σπεύδουν να συλλάβουν τον επίδοξο δολοφόνο.

  Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Αχμέτ Ντογκάν είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο δράστης είναι ένας 25χρονος από την περιοχή του Μπουργκάς, που εκτός από το όπλο κουβαλούσε μαζί του και δυο μαχαίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.