Νέος αρχηγός στο κόμμα «Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» στη Βουλγαρία

Νέος αρχηγός στο κόμμα «Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» στη Βουλγαρία

Σήμερα το μεσημέρι, μετά την δραματική απόπειρα, εναντίον του προέδρου του Κινήματος Δκαιωμάτων και Ελευθερίας της Βουλγαρίας,Αχμέτ Ντογκάν, νέος ηγέτης του κόμματος αναδείχθηκε το απόγευμα, με την επανάληψη των εργασιών του Συνεδρίου, ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος Λουτφί Μεστάν.Η υποψηφιότητα του έγινε, ουσιαστικά,δεκτή «δια βοής» από τους συνέδρους, οι οποίοι καταχειροκρότησαν για πολύ ώρα, τόσο τον αποχωρούντα όσο και τον,κατά 99 %, νεοεκλεγέντα πρόεδρο, αφού προηγήθηκε συνεδρίαση «κεκελεισμένων των θυρών». Ο Αχμέτ Ντογάν τον χαρακτήρισε,ως πολιτικό με ευρύτητα σκέψεως και με καλό όνομα στην Ευρώπη, και με μεγάλο κύρος ανάμεσα στους οπαδούς του ΚΔΕ.Μείζον θέμα της απογευματινής συνεδρίασης έγινε, φυσικά, η συνέχιση της ομιλίας του κ.Ντογκάν, την οποία δεν ανέγνωσε ο ίδιος,αλλά το στέλεχος της ηγεσίας του Φιλίς Χιουσμένοβα, από το ίδιο σημείο, στο οποίο διακόπηκε, εξ αιτίας της επίθεσης του ένοπλου, Οκτάι Χατζιμεχμέτοφ.

Οι έμμεσες πλην σαφείς «αιχμές» εναντίον του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,οι πολιτικές σχέσεις του οποίου με τον κ. Αχμέτ Ντογκάν είναι αρκετά τεταμένες, και τα ανοίγματα προς τους Ευρωπαίους εταίρους, υπήρξαν τα υπόλοιπα σημαντικότερα σημεία του απερχόμενου προέδρου του ΚΕΔ ο οποίος παρά την θριαμβευτική …αποχώρηση του, θα παραμείνει «ισχυρός άνδρας» και θα κινεί όλα τα νήματα ως ιδιόμορφη «γκρίζα εξοχώτης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.