Πάνω από 30 εκατ. δολάρια κατάφερε να συγκεντρώσει η επανεκλογής του Ντ.Τραμπ

Πάνω από 30 εκατ. δολάρια κατάφερε να συγκεντρώσει η επανεκλογής του Ντ.Τραμπ

Η εκστρατεία για την επανεκλογή του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2019, όπως ανακοίνωσε η ίδια χθες Κυριακή, ξεπερνώντας κατά πολύ το σύνολο των ποσών που εξασφάλισαν οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών την ίδια περίοδο.

Το ποσό που συγκέντρωσε η εκστρατεία του Τραμπ το πρώτο τρίμηνο -που σημαίνει ότι έχει πλέον στα ταμεία της 40,8 εκατ. δολάρια σε μετρητά- δείχνει ότι οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε αυτόν καθώς ετοιμάζεται για την πιθανότατα δύσκολη μάχη με σκοπό να εκλεγεί για δεύτερη θητεία.

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς και η γερουσιάστρια Κάμαλα Χάρις εξασφάλισαν τα μεγαλύτερα ποσά από χορηγίες μέχρι στιγμής το 2019, 18,2 εκατ. και 12 εκατ. δολάρια αντίστοιχα. Η εκστρατεία του Σάντερς διευκρίνισε ότι ο μέσος όρων των συνεισφορών που έλαβε ανερχόταν σε είκοσι δολάρια το πρώτο τρίμηνο.

Η εκστρατεία του Τραμπ από την πλευρά της ανέφερε ότι η μέση συνεισφορά το πρώτο τρίμηνο ήταν 34,26 δολάρια και ότι σχεδόν το 99% των συνεισφορών ήταν 200 δολάρια ή λιγότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων συγκέντρωσε 45,8 εκατ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο. Η εκστρατεία του Τραμπ και η Επιτροπή συγκεντρώνουν χρήματα παράλληλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.