ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το «μωρό- Τραμπ» ξανά στον ουρανό του Λονδίνου

Το «μωρό- Τραμπ» ξανά στον ουρανό του Λονδίνου

Αρχές Ιουνίου αναμένεται να βρεθούν στο Λονδίνο ως καλεσμένοι της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια για μία επίσκεψη δύο ημερών.

Στον ουρανό του Λονδίνου θα πετάξει για άλλη μια φορά το μπαλόνι «μωρό — Τραμπ» καθώς ο αμερικανός Πρόεδρος θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά τη βρετανική πρωτεύουσα στις 3 Ιουνίου και θα παραμείνει έως και τις 5 Ιουνίου.

Μάλιστα τα μυαλά που ευθύνονται για το τεράστιο μπαλόνι σκοπεύουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, και υπόσχονται ότι το μέγεθος του θα είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο.

Η σελίδα που συγκεντρώνει χρήματα για την κατασκευή του έχει συγκεντρώσει 18,472 δολάρια,(16.426 ευρώ) ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο των 9.000 δολαρίων (8,003 ευρώ) ενώ το ύψος του μπαλονιού αναμένεται να φτάσει τα έξι μέτρα.

Ο υπεύθυνος του πρότζεκτ φλερτάρει ακόμη με την ιδέα να φτιάξει ένα «μωρό — Τραμπ» αερόστατο, που ωστόσο θα κοστίσει χιλιάδες ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σάντικ Καν έκανε δεκτή τη συλλογή 10.000 υπογραφών και επέτρεψε στο μπαλόνι να πετάξει πάνω από το κεντρικό Λονδίνο στις 13 Ιουλίου σε μια κίνηση που εξόργισε τους υποστηρικτές του Προέδρου των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.