ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η επίσκεψη του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος M.Weber στην Ελλάδα και η «ΘΕΩΝ Αισθητήρες»

Η επίσκεψη του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος M.Weber στην Ελλάδα και η «ΘΕΩΝ Αισθητήρες»

Ξεκινώντας από την Αθήνα και το Ζάππειο Μέγαρο την προεκλογική του εκστρατεία, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και νυν υποψήφιος για την Προεδρία της Κομισιόν με το Λαϊκό Κόμμα στις Ευρωεκλογές, Manfred Weber, μίλησε για όλα και ανέφερε κάτι εξόχως σημαντικό που ενδιαφέρει την Ελλάδα σφόδρα: την κοινή Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική.

Είναι σίγουρο ότι η αναφορά αυτή έχει να κάνει και με τις δυνατότητες που είδε στην Ελλάδα στην προηγούμενη επίσκεψή του στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2017, όπου είχε παρευρεθεί σε μόνο μια ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, τη «ΘΕΩΝ Αισθητήρες».

Ο κ. Weber κατά τη σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα είχε ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της «ΘΕΩΝ Αισθητήρες» από τον ιδρυτή της και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), κ. Κρίστιαν Χατζημηνά, παρουσία του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου, Προέδρου της ΕΕΝΕ και διευθύνοντος συμβούλου του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του κ. Weber στις εγκαταστάσεις της «ΘΕΩΝ», ο κ. Χατζημηνάς είχε υπογραμμίσει τη σημασία μιας δημιουργικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία στον τομέα της έρευνας και της παραγωγής νέων τεχνολογιών.

Η ελληνική «ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ» ιδρύθηκε το 1997 και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε θερμικά και νυχτερινής όρασης συστήματα, με τα προϊόντα της να χρησιμοποιούνται στις Ένοπλες Δυνάμεις και την ασφάλεια, σε πάνω από 40χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με προηγμένη in-house σχεδίαση και ανάπτυξη, η THEON προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως μονοκυάλα και κιάλια νυχτερινής όρασης, βασισμένα σε λυχνία ενίσχυσης φωτός αλλά και πρόσφατα στα συστήματα θερμικής απεικόνισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.