ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεκινάει τη «μάχη» για δεύτερη θητεία ο Ντ.Τραμπ – Θα ανακοινώσει την επίσημη έναρξη στις 18 Ιουνίου από το Ορλάντο

Ξεκινάει τη «μάχη» για δεύτερη θητεία ο Ντ.Τραμπ – Θα ανακοινώσει την επίσημη έναρξη στις 18 Ιουνίου από το Ορλάντο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα ανακοινώσει την επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας για μια δεύτερη προεδρική θητεία, στις 18 Ιουνίου από το Ορλάντο στη Φλόριντα, την κρίσιμη Πολιτεία που κέρδισε στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ανακοινώσω την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη προεδρική θητεία μαζί με την Πρώτη Κυρία Μελάνια και τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς στις 18 Ιουνίου στο Ορλάντο της Φλόριντα», δήλωσε με tweet ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.