ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γερμανία: Παραιτήθηκε η πρόεδρος του SPD Αντρεα Νάλες

Γερμανία: Παραιτήθηκε η πρόεδρος του SPD Αντρεα Νάλες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) καθώς η πρόεδρός του, Αντρέα Νάλες, ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής την παραίτησή της.

Σύμφωνα με αναλυτές, η απόφαση της απερχόμενης, πλέον, προέδρου του SPD σχετίζεται άμεσα με τα απογοητευτικά αποτελέσματα του κόμματος στις Ευρωεκλογές της περασμένης εβδομάδας.

Η χαμηλή επίδοση του SPD προκάλεσε έντονες εσωκομματικές επικρίσεις, ενώ ακολούθησαν τεταμένες διαβουλεύσεις για την παραμονή του κόμματος στην κυβέρνηση συμμαχίας με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Νάλες: Δεν χαίρω πλέον της αναγκαίας στήριξης για να ασκώ τα καθήκοντά μου
Στη δήλωσή της η Αντρέα Νάλες αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν χαίρω πλέον της αναγκαίας στήριξης για να ασκώ τα καθήκοντά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κείμενο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Νάλες ανακοινώνει την αποχώρησή της από τη Δευτέρα από την προεδρία του κόμματος και από την Τρίτη και από την προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.